Nu är jag trött

Idag har jag verkligen varit aktiv HELA dagen (förutom en liten stund på förmiddagen).

Kl 07.00: Klockan ringer. Tanken var att jag skulle följa med och jobba, men efter att ha tittat ut genom fönstret och sett den blåa himlen, så övertalade jag mina föräldrar att få ha ledigt idag och istället jobba i morgon.
Så, istället för att gå och lägga mig så tog jag på mig löparskorna och sprang en halvtimme. Skönt!

Kl 11.28: Springer ner till bussen för att åka till stan. Egentligen hade jag inte behövt springa om det inte vore för att den nya dumma conteinern (hur stavas det egentligen?) var låst och att man behövde en nyckel för att kunna slänga soporna. Denna nyckel hade jag såklart inte, och inte kunde jag bara lämna soporna där på marken, så jag fick springa tillbaka med dem och sen springa ner till bussen. Segt.

Kl. 12.00: Träffar Cecce i stan. Vi käkar på pastavagnen, och sen drar jag runt på Cecce och senare även Hannah på stan för att fixa olika ärenden. Banken, Synsam, bokhandeln m.m. Skulle hitta kläder till en sittning i Linköping, med hittade ingenting som jag ville ha. Köpte däremot helt oplanerat ett par skor. Inte bra, men men....  Tillslut orkar vi inte med mer shopping iallafall och äter glass på torget istället. Mums!

Kl. 16.00: Åker hem från stan.

Kl 16.45: Sandra kommer förbi och vi går ut och går i över en och en halv timme. Jätteroligt!! Var kul att få höra allt som hon hittat på sen sist vi sågs (vilket var alldeles för längesedan!).

Kl. 18.30: Städar och donar.

Kl. 20.20: Andreas kommer med godis. Morden i Midomer på TV:n. Mycket underhållande avsnitt.

Kl 23.30: Andreas cyklar hem.

Kl. 00.00: Måste bara kolla mailen... och självklart fastnar jag här trots att jag är supertrött. Typiskt.

Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0