Sista juli

HBK-GAIS igår var väldigt spännande. Grym stämning! Trots att matchen blev en och en halv timme försenad pga vädret, så blev det ju ganska lyckat ändå.
Har varit på jobbet nästan hela dagen idag. Här finns mycket att göra, men ändå känns det inte som om jag har fått särskilt mycket gjort.
Harry Potter är nu också äntligen utläst.  Den var fin och jag är nöjd! :)

För övrigt så snurrar tankar och känslor runt på alla sätt och vis, och jag vet knappt ut eller in.


Tu me manques.


Jag gillar inte att gå till tandläkaren


Tandläkarn i morse. 600 spänn. Yes. Ont gjorde det också.

Är och jobbar och håller samtidigt på och fixar en massa inför flytten. Kontraktet på bostaden, CSN, folkbokföring, adressändring... det är mycket att ta i!
HBK med pappa och Bella ikväll kanske...

Je pense à toi.


Mätt


image70

Mums. God mat och ännu goare sällskap på Yoss!


I feel it in my fingers, I feel it in my toes...


Äta ute ikväll, ska bli mysigt.


Hittade en av de gulligaste reklamfilmerna jag vet på YouTube. Har inte sett den på flera år.
Orlando Bloom är urgullig.


Det är inte alltid lätt att vara omtyckt


Gårdagen blev ganska lyckad ändå. Var på förfest hos Kim, där jag knappt kände en enda kotte förutom Cecce och co, och sen stan. Lakritsshot på Idas, och sen lyckades vi tack vare Sara komma in gratis på Moon. Shysst. Jag och Cecce dansade lite, innan jag gick iväg för att möta Andreas. Vi började sen gå istället för att vänta på bussen, och det slutade med att vi gick hela vägen hem till honom. Jag tog alltså bussen från Söndrum istället för stan, så det var inte så konstigt att man knappt kom på. Bussen var totalt knökfull med folk, och stannade bara på hållplatser för att släppa av folk. Som tur var stannade den där jag skulle på, så jag hoppade in där bak och struntade i att betala. Fullt med turister, som vanligt. Vissa av dem åkte åt fel håll men ville inte inse det, medan andra spillde cola över halva bussen (inkl. mig). Härligt.

Nu är det nästan riktigt fint väder ute. Ska nog ta och sola lite.

puss

Hmm


Jaha... utgång eller film? Rätt eller fel? Bu eller bä?
Jag vet inte vad jag ska göra............... livet är inte lätt.






Elden är lös


Jag har inte varit inne på internet på typ ca 36 timmar. Duktigt! (Kan dock bero på att datorn inte fungerar och att pappas bärbara ej har varit tillgänglig...)

Igår kväll träffade jag Karin. Pappa hade fått gratisbiljetter till "Elden är lös" på slottsborggården, som han tyckte att jag och Karin kunde utnyttja. Vi hade inga direkta förväntningar utan tänkte mest att vi bara skulle spana in vad det var för något. Det slutade med att vi, trots hällande ösregn, stannade kvar hela pjäsen. Den var riktigt bra!! Historia i modern tappning, men massa sång och musik där de bland annat gjort nya versioner av Lejonkungen. Superbra! 
Roligast var den svenske kungen Gustav Adolf, som framställdes som en äkta bratt från Stockholm. Haha.
Efter teatern hyrde vi film och köpte godis, och värmde oss hemma hos Karin. Mina fötter och skor var totalt genomblöta, eftersom jag trampat i flera enorma vattenpölar (det var oundvikligt!).

Familjen Hacker är här på besök, så det är fullt liv i huset. Har hjälpt mamma hela morgon med mat, städning och andra eränden. Nu kan jag äntligen sätta mig ner och läsa lite... måste ju läsa vidare i Harry Potter. Spännande spännande!


  

Gäsp


Idag har jag inte gjort mycket. Hade tänkt att gå upp tidigt, så ställde klockan på halv åtta. Pallade mig upp ur sängen för att fråga föräldrarna om jag kunde få sova en timme till och sen komma in och jobba.
Det gick bra, så jag la mig igen...och sov som en stock till kvart i elva. Var nog ganska utmattad tydligtvis.

Har försökt få datorn på mitt rum att fungera... och jag skymtar en ljusning! Har lyckats installera om alla drivrutiner, nästa steg är att få internet att fungera och sen ska det inte vara mycket kvar. Jihoo! Problemet är bara att jag förstår typ 0 % av det som jag ska göra för att få bredbandet att funka, men men....får la ringa supporten eller nått.

Je m'ennuie.



Ne le dis à personne


Jobbat idag hos föräldrarna. Lång dag.

Var sen ute och gick hela familjen .... mycket mysigt faktiskt! Vi fjantade oss med att gå "gång", så där snabbt alltså så att man nästan springer. Tur att det inte var så mycket annat folk ute och gick. Hehe.

Har precis sett klart Ne le dis a personne (Tell no one)... Ruggig film, men väldigt bra!


Ska nog sova nu... Bonne nuit.
Jag saknar dig.

Då var det bekräftat


Det var ju det man visste :)
http://www.aftonbladet.se/vss/resor/story/0,2789,1126663,00.html




Läst på mjölkpaketet


Under fikapausen läste jag följande uttalanden från barn på ett mjölkpaket från Wapnö.
Helt underbara! Barn är så smarta.


Barn talar om kärlek
Varför drabbar kärlek två speciella personer?

"Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har något att göra med hur du luktar... Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära."  Mae, 9 år

"Jag tror det är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nåt, men resten ska inte vara så smärtfyllt."
Manuel, 8 år


Åsikter om kärlek

"Jag är för kärlek så länge det inte händer när det är något bra på TV." Jill, 9 år

" Kärlek är löjligt... men jag kan tänka mig att pröva det någon gång." Floyd, 9år

"Kärleken hittar dig, även om du försöker gömma dig. Jag har gömt mig sedan jag var fem, men flickorna hittar mig hela tiden."  Dave, 8 år

Varför?


Det var jobbigt att vakna idag.
Varför ska det vara så här för?
Aj.

Moln


Je pense à toi.

image69

Save tonight...


Tu me manques. Trop.

image67


Det var underbart i Paris. 

             à bientôt

Paris


Jag njuter.

Sol, harliga manniskor, show, god mat, kindpussar, storstad, lugn. Kanslor.
Vad vore en bal pa slottet... om inte alldeles alldeles underbar?

Picknick i Picassoparken


Var och hade picknick med Hannah och Cecce idag i Picassoparken. Mysigt värre! Hamburgare, bullar, kakor och tjejsnack! Härligt väder också. Fick dock regelbundet lite regn på oss från fontänen i Nissan - men det ska man kanske inte klaga på! :)

image53  

I morgon är det Paris som gäller. Bäst att börja packa nu!

Igår...

Harry Potter var bra!! Jag gillade den skarpt. Det märktes att de bytt regissör...  se den!! Och snart kommer sista boken. I can't wait!

Efter bion stannade jag till hos Andreas för att prata lite. Han och Fritjof från Eksjö övertalade mig att följa med ut på stan. Jag som hade bestämt mig för att inte gå ut. Men nähä, så gick det med den planen. Körde hem och lämnade bilen och åkte tillbaka igen. Mycket trevlig kväll... Ensam med bara killar dessutom (=gratis drinkar!).

Hmm. What now?


Så roligt har jag inte haft på länge!!!


Club Moskva i går på Mårtensson var skoj! Riktigt roligt!!! :)

Först förfest hemma hos Karin med Cecce, Hannah, Thomas, Jessica, Mikaela, Cecilia H och Madde. Superkul! God mat, dricka, sittande i badkar, minnen, en massa fotografering till höger och vänster... och skratt, skratt och skratt! Underbart. Sen gick vi ner till stan och in på Mårtensson. Väldigt bra musik, och vi dansade typ hela tiden. Skitroligt vekligen! Och den här gången inte bara roligt på förfesten, utan verkligen HELA tiden. Bästa kvällen på länge!!

                         

Ikväll blir det Harry Potter! :)



Fixat!


Nu var det fixat!
Lägenheten är min från den 1 augusti. Skönt!

Snart Paris...... :)


Aaaahhh!

Nu har jag tackat ja till lägenheten. Väntar bara på bekräftelse. AAAAAAHHHHHHH!
Det blir nog bra. Lugn, andas, andas.

Studentbostäder hade tydligtvis lagt in lite ettor som jag kollade på, men de ligger på ungefär samma pris allihopa. Plus att jag är inte ens säker på att jag kanske får någon där över huvudtaget. Så, bättre att ta det säkra före det osäkra. Det går ju alltid att byta senare när man väl är på plats. Det är ju inte så att jag måste bo där för alltid....

Usch vad nervös jag är inför att börja! Men samtidigt är det väldigt spännande.... hoppas jag inte glömt bort studietekniken bara, hehe.

Jaja.... nu ska jag städa. Jippie.


Juillet!

Åh, ja just det! Det är ju trots allt juli. Har man inte solen här så får man ta hit den! Här är en solig bild på mig och några jobbarkompisar. Vous me manquez!

image35

Min extremt intressanta dag. Eller inte.

Har varit och jobbat hos föräldrarna idag igen. Lång, men ganska effektiv dag.
Testade nya Max (som öppnade i Flygstaden idag) till lunch. De lyckades inte få med allt på vår beställning, faktiskt så var det inte mycket alls som stämde....men men, det var gott!

Sitter med familjen och tittar på det som de filmat på Rhodos. Ser minst sagt lockande ut.

I morgonkväll blir det med största sannolikhet utgång med Karin och Cecce och company. Och så fyller ju Hannah år! Grattis gumman!!

   

Trött

Det regnar. Igen. Jag betvivlar starkt att det kommer bli ordentlig sommar här iår. Tråkigt!
Morgonpasset i P3 piggar ju upp lite iallafall.

Bara några dagar kvar till Paris.

Fortsatt funderande och 100% Halmstad


Funderar fortfarande över lägenheten. Den är nog ganska perfekt egentligen. Hmm. Jag vet inte ännu, men tror jag kan få lite bostadsbidrag iallafall... det hade ju hjälpt! Ska söka det iallafall så får vi se hur mycket hyran hamnar på då. Ska nog spana in Studentbostäders lägenheter på söndagmorgon (kl. 8, när de släpps!) innan jag svarar. Hade varit skönt att få det fixat så snart som möjligt. Åh, stress och ångest. Blä.

Jag och pappa tog en sväng in till stan i regnet innan. Gick förbi Örjans vall och lyssnade lite utanför på Gessle. Alltid speciell "sommar i Halmstad"-känsla när man hör hans låtar, något annat kan man ju inte påstå. Det gillar jag.

Tänker så det knakar


Redan idag fick jag ett mail från Byggvesta i Linköping om att jag blivit erbjuden en lägenhet på Colonia, precis bredvid Campus.  Nu snurrar hjärnan på högvarv.... ska jag tacka ja eller vänta och se vad som finns via Studentbostäder? På Colonia är det en splitterny lägenhet, 26,4 kvm +kokvrå. Precis vad jag vill ha. Lite dyrt kanske, 4024 kr i månaden.... hmm. hmm. hmm. Men kanske inte dyrare än vad det skulle vara i en annan lägenhet ändå? Hmm. Tänka, tänka, tänka.

Fattig student - jajamen!! :(

Linköping nästa!

Jag kom in i Linköping! Lärarprogrammet, öppen ingång. Troligtvis 4,5-5 års studier.
Känns skrämmande men tryggt på samma gång. Spännande att komma till en ny stad med nya människor, och kul att börja plugga. Sen om det är rätt val eller inte, det märker vi. Man kan ju alltid byta, värre är det ju inte. Känns bra nu iallafall! :)
Lite franska via distans blir det också. Vill inte tappa franskan ju.... (hoppas jag orkar med båda två samtidigt bara...)

Har varit och jobbat hos föräldrarna idag. Sen handlat på Maxi och nu lagar jag och Isabella mat. Ska bjuda mamma och pappa på lax i citronsås i ugn. Gott!


Svenskar vs fransmän


GodMorgon!

Det går fortfarande inte att logga in och se antagningsbeskedet. Nu är de över ett dygn sena....segt.

Hittade en blogg ( http://blogg.aftonbladet.se/15293/perma/461048/ ) angående kulturkrockar mellan svenskar och fransmän. Klokrent! Även om man inte varit i Frankrike och verkligen kan se fransmännen framför sig så är bloggen otroligt underhållande.
Ibland får jag sån grym längtan att åka tillbaka till Frankrike. Som nu till exempel. Tur att jag ska dit på måndag.

Nämen, titta! Solen börjar titta fram genom molnen! Har det slutat regna nu kanske?!

IQ-test


Isak utmanade mig på ett IQ-test. Jag gillar egentligen inte sådana tester, men jag gjorde det ändå.

Resultat:

Namn: Jennifer
Ditt totalresultat:
117
Resultatkategori: Övernormal

Kändes ju okej iallafall, trodde jag typ skulle bli underkänd...haha! Jag har aldrig riktigt förstått mig på sådana där frågor med en massa bilder som man glor på i evigheter för att försöka lista ut vad det är som fattas. Men, det gick tydligtvis bra det också. Bäst gick det för mig på språkdelen, logiskt tänkande och tro det eller ej matematik.

Jaja....testet hittar ni här: http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html Gör det!



Fransmän är mästare på att krångla


Har varit ute och sprungit i nästan en timme idag. Riktigt skönt! Och det som kändes bra var att jag tror jag hade orkat ännu längre, var inte särskilt trött faktiskt. Härligt!! :) Varför har man inte sånt spring i benen varje dag för?

Har diskuterat CAF med Isak. CAF, dvs Caisse d'allocations familiales, är de man får bostadsbidrag av i Frankrike. Vi har båda två nu fått brev där kräver tillbaka en del av pengarna. Segt! Isaks är värst - 400 euro! Men efter att ha loggat in sig på deras hemsida kom vi fram till att det inte kan stämma. Mitt ligger på 150 euro enligt brevet de skickat till min gamla lägenhet i Paris (där jag inte längre bor, vilket jag också meddelat...!), men nu på internet så förstår jag det som att det kanske "bara" är runt 30 euro som jag är skyldig. Jobbigt. Vi får helt enkelt ta och kontakta CAF...själv tar jag nog också med mig brevet till Paris nästa vecka och ber en fransman om hjälp.
Jag blir så trött på fransmän och deras eviga krångel. Undrar vad som händer ifall man låter bli att betala tillbaka?

Bye!

Nu har Emma åkt :(
Var jättekul att du kom och hälsade på!  Vi ses snart igen gumman!! Tu me manques.

image31
Lite vackert väder fick vi iallafall...ungefär en timme innan tåget gick. Typiskt.


Det går fortfarande inte att logga in på studera.nu för att se antagningsbeskedet.
Ska ringa Isak nu, var ett tag sen jag pratade med honom.

Nervöst...

Familjen är nu hemma. Bruna som pepparkakor precis som jag trodde. Jag är inte alls avundsjuk. Inte alls.

När vi vaknade i morse satte vi igång datorn med en gång för att kolla om vi kommit in på högskolan, jag i Linköping och Emma i Uppsala. Men, tydligtvis så kan man inte få reda på detta förrän efter tidigast klockan 18, så vi får vänta lite till. Sen är det dags att ta tag i lägenhetssökandet....står i kö redan, men man kan ju inte söka förrän man har beskedet. Och tydligtvis lägger de inte upp nya lägenheter förrän på torsdag.... Jag är alldeles uppstressad inför detta...usch är nervös och har ångest. Ska bli skönt när allt är fixat.

Emma åker hem idag vid fyra-tiden, så nu ska vi göra oss i ordning och sen hitta på något vettigare än att sitta vid datorn.



Chokladbollar

Nu har vi gjort chokladbollar och tittar på Bachelor Rome. Chokladbollarna är supergoda (och självklart har jag ätit alldeles för många!) men jag stör mig på Bachelor.... åh, vad töntiga vissa av tjejerna är där! Herregud.

Vi har iallafall varit ute och gått i nästan en och en halv timme idag. Känns bra nu med tanke på chokladbollarna.
Snart dags att laga lite mat och sen bär det av till Sturup för att hämta upp familjen.


Funderingar över vädret

Ny dag och fortfarande ingen sol. Blä. Jag känner att jag klagar en hel del över vädret, men allvarligt talat. Det är inte meningen att det ska vara så här på sommaren. Något är fel. Det måste vända nu. Kanske har det att göra med de klimatförändringar som de pratade så mycket om på Live Earth igår? Man undrar ju om det inte är det. Vädret har ju på sistone blivit konstigare och konstigare. Enorma stormar, rekordvärme när det inte alls ska vara så varmt ute, vintrar utan snö eller med mer snö än normalt, tsunamis, och så somrar där solen får lämna plats för regnet. Är det människornas fel så är det på tiden att vi gör något åt det! Tänk bara hur framtiden kommer bli annars? Vi kanske vänder på årstiderna helt...ligger på stranden vid jul och stannar inomhus hela somrarna? Nä, tack.

Inget speciellt planerat för idag. Kolla lite på film nu tror jag, sen gå ut och gå lite.
Ikväll ska jag hämta upp mamma, pappa och Bella som kommer tillbaka från Rhodos. De har enligt uppgift haft 40 grader och sol nästan hela tiden, vilket innebär att de kommer vara bruna som pepparkakor medan jag kommer att se ut som en snögubbe i jämförelse. Dumma regn.

Oh baby baby it's a wild world....

James Blunt på TV nu med mysig cover på Cat Stevens'  Oh baby baby it's a wild world... Många bra artister på Live Earth faktiskt. Roligt!
Och så får man ju minst sagt lite dåligt samvete för hur man slösar med energi...och jag antar att det är det som är tanken. Nu har vi gått och släckt de lampor i huset som var tända i onödan och lovat att vi hädanefter inte ska använda så mycket plastpåsar. Bra start iallafall.

Jag längtar till Shrek the Third har premiär i Sverige. Såg ju den med Cecce i LA. Så himla rolig. Skrattade non-stop. Här är en bit av en riktigt rolig scen:


Ny pool?

Vi passade på att ta en promenad ner till stranden innan när det inte regnade (det regnade inte, vad här hänt???!!!)
Det är hemskt att se hur mycket vatten det har samlats på folks tomter, på marken, i skogen... man kunde ju knappt komma fram. Pooler överallt liksom. Nu får det vara nog. Jag vill ha sommar MED sol, inte sommar med regn....

    

Har ätit sallad, och nu sitter vi och käkar chips och ser på Live Earth och Extreme Home Makeover. Jag vill också ha ett sånt hus....man bli allt lite avundsjuk.

Rolig kväll i regnet!


Godmorgon. Eller goddag heter det kanske när man precis har vaknat och klockan är närmare ett?

Utekväll blev det i regnet igår iallafall! Och en jättetrevlig sådan dessutom!
Jag och Emma mötte Karin, Milla, Madde och Sara på Bulls och efter några drinkar och shots där så gick vi vidare till Mårtenssons. På Mårtenssons blev vi bjudna på kamikaze (har jag för mig det heter, ni vet den där gröna drycken i bringare?), så vi tackade och tog emot. Satt också och spanade på de transor som var där inne kvällen till ära...kul! Mycket folk igår igen, men inte fullt så många som förra veckan kändes det som (en vädligt massa turister som alltid dock!) Dansade gjorde vi iallafall, alltid lika roligt! :)

På vägen ut, vid garderoben, frågade en kille mig om inte jag kunde ställa upp i en enkät. Jag sa att jag var tvungen och springa till bussen och därför inte hann.

Killen: Men det tar bara två sekunder!
Jag: Jaja, vad är det för fråga då?
Killen: Har du pojkvän?
Jag: Öh, va? Vad sa du?
Killen: Har du pojkvän?
Jag: Äh...ja?
Killen: Hade du tänkt ligga med honom?
Jag: VA?! Öh....vadå, ikväll???
Killen: Ja
Jag: Alltså, han är i Frankrike så det går inte.
Killen: Okej, så du har alltså pojkvän men du kan inte ligga med honom för att han är i Frankrike?
Jag: Ähh, ja. Precis.
Killen: Okej. Tack så mycket då!

Minst sagt den skummaste undersökning som jag varit med i!

Nä, dags för frukost nu.

Zzzz....

Blir riktigt sömnig av det här vädret. Stan var full med folk, vilket inte var så förvånande med tanke på vädret.
Strosade runt lite och fikade sen på Ulles. Mysigt.
Nu sitter vi och degar i soffan. Måste vila lite.......zzzzzzz.........
Blir nog utgång ikväll!



Jag vill ha sol.
image25


Hade hellre varit och solat i Versailles....

Och det fortsätter att regna. Man blir ju trött!
Emma är här och hälsar på nu iallafall - väldigt roligt! Gjorde inte så mycket igår, höll oss undan regnet mest. Tittade på Marie Antoinette. Mycket bra film tycker jag! Och väldigt kul att se med tanke på att jag kände igen Versailles - "där har jag varit! och där! och där också!" Det är verkligen grymt vackert därute.

Nu ska vi in till stan. Hade ju hoppats på att kunna få visa upp Halmstad från sin bästa sida, dvs +25-30 grader, sol, massa människor, stranden.... Men nej.  Ska ta och leta fram två paraplyer istället.

Regn, regn och regn

Nu tycker jag att det får ta och sluta regna.
Tittade på vädret innan och det ser ju inte direkt ljust ut. Regn idag, regn i morgon, regn på lördag.

Tittar på Dagboken (the Note Book). Så mysig!!

Emma kommer klockan fyra. Fram tills dess stannar jag inomhus.


Honolulu vs Frösakull


Heldag hos farmor och farfar idag. Supermysigt. Som vanligt innebär en dag hos farmor och farfar att man äter alldeles för mycket. Lunch, fika, kvällsmat..... "ät nu mer flickor!" :) En massa roliga konversationer dessutom om familjen och livet. Vi skratta så vi grät. De är så underbara.

Farmor (ang pappas födsel, då hon nästan förblödde): ...Och så höll han ju på att ta död på mig också... då hade ni två varit varit helt ensamma....!
Farfar: ...Ja, det var ju synd det! Då hade jag kunnat bo på Honolulu!

Kom precis tillbaka från en kvällspromenad med Elise. Jag älskar stranden här. Gick förbi campingen som verkade i stort sätt full...  Insåg vilken tur jag har som bor så bra på sommaren.
 
    


Och den här bilden är från Måndagsklubben!

(Källa: www.clubmonday.se)  

 image24

I morgon kommer Emma och hälsar på. Jag håller tummarna för lite bra väder, men... jag tror inte att jag kommer ha sån tur. J'en ai marre de la pluie!


Morden i Midsomer


Morden i Midsomer + Andreas + te + godis + Elise = väldigt trevlig kväll!
(Och ännu bättre eftersom vi lyckades lista ut vem mördaren var!)

Nä, dags att gå och lägga sig. Natti natti!
 
(Hittade massa klipp från Vänner på Youtube. Den här är grymt rolig!... tyvärr är bildkvalitén inte den bästa.)


Måndagsklubben


Alldeles för mycket folk och dålig musik på Måndagsklubben igår. Roligt att träffa lite folk man inte träffat på länge dock. Men, allt som allt var där för trångt och för många turister! Kunde verkligen varit mycket bättre! Och 160 spänn i inträde var inte så kul direkt.
Förfesten hos Hannah var riktigt rolig (visst är det konstigt att förfesten nästan alltid är roligare än själva festen?) - nästan ett år sedan jag träffade henne sist! Tiden går så himla snabbt.

Och tack för att jag fick låna ditt paraply Karin, det behövdes minst sagt när man traskar hem i ösregn. Jag är så trött på regnet nu. Vill ha bra väder. För tillfället skiner solen..... jag håller tummarna på att det vänder nu. (Snälla snälla!) 

Städar och donar lite.... ska strax iväg och handla med Elise och sen blir det lugn TV-kväll.
I morgon ska vi åka och hälsa på farmor och farfar i Ljungby och på torsdag kommer Emma och hälsar på!

Uppladdning inför ikväll


Nu har jag varit på Systemet med Karin och inhandlat lite dricka för ikväll. Måndagsklubben ikväll med Karin, Cecce och Hannah. Ska bli skoj!!

Ska ta och vila lite nu tror jag....

image18

Appartement 53. Vous me manques!

Ida, du är bäst.


Pratat i telefon med Ida i två och en halv timme. Alltid lika roligt! Jag saknar dig gumman.

Kollar på hyllningskonserten för Diana på dansk tv. Massa bra artister. Jag förstår inte varför dem inte sänder den i svensk tv?

L'amour à la francaise



Jag diggar den här låten.

Sol och bad


Nu har jag badat i Cecces pool. Fy, vad kallt det var! Huh! Det stod 18 grader på termometern, men jag tror den ljög. Brr! Var skönt att sola iallafall. Brände mig (som alltid!) lite grann. Inte lika allvarligt dock som när jag var och hälsade på Cecce i L.A. Den brännan är minst sagt svårslagen.
 


Il fait beau!

Sol!!!!  Underbart.

Varit ute och sprungit, riktigt härligt faktiskt.
Nu har jag slöat framför datorn länge nog. Dags att göra sig i ordning och ta tag i dagen. Lite solning hos Cecce blir det nog!

Jag saknar Paris.


RSS 2.0