Go Granny!

Hahahahaha. Underbart.


Jag har tråkigt


Jaha. Då var det fredag igen. Veckorna går så himla snabbt.
Redovisningar idag. Vår gick helt okej.... nästa vecka blir det muntlig kommunikation istället. Ny litteratur och nya uppgifter alltså. Det ska bli skönt med jullov.

Nu är det sånt där läskigt väder ute igen. Dimmigt, grått och ruggigt. Huh!
Jag har egentligen inget att blogga om. Tar bara en paus från caset.
I'm bored.........

Såg på Ellen DeGeneres innan. Daniel Radcliff (Harry Potter för er som inte vet) var där. Han stod i trappan nästan precis där vi satt när vi var där. Han är ganska läcker ändå. Too bad att han är så ung! ;)


Va fan, natten är ung... vi kan slå sönder några timmar ihop, ihop...

Min granne har förfest. "Flickorna på TV2" spelas på på högsta volym för tillfället och hela festen håller på och hoppar runt och sjunger högt. Det dunkar inne hos mig. Lovely.
Ooh, nu bytte de låt......."jag ser på dig och du ser på mig och jag säger ja ja jag vill ha dig!"
Tur för dem att jag gillar Gyllene.

Ska försöka sova nu (om det går!)


Lite motivation och inspiration hade inte suttit fel


Huh! Jag fryser. Tycker att det är ständigt kallt i min lägenhet, men när jag skruvar upp värmen så blir det på tok för varmt. Jobbigt det där att man inte kan hitta den perfekta temperaturen.

Skola, casehandledning och studievägledning idag. Hann också med lite lunch i Zenit med Micaela och Erik, trevligt! Studievägledaren sa dock ingenting som jag inte redan visste, så det var ju sådär. Funderar ju fram och tillbaka på om jag borde läsa till lärare eller inte... usch, vad det är svårt att veta vad man ska göra här i livet.

Nu har jag precis vattnat mina växter i fönstret (som nog ändå är döda - jag har verkligen inte några gröna fingrar!), och försöker jobba lite med mitt case. Går dock inte så bra, skrev typ två meningar och sen tappade jag motivationen.

Hmm, undra om det är något bra på TV?

 

"Jag hjälper damen... du kan hjälpa dig själv!"


Idag har jag hunnit med massor känns det som.

Var på stan exakt när den öppnade kl 10. Fick utfört lite ärenden, och började spana in vad jag ska köpa för julklappar. (Hittade jag något? Nej. Idéer? Njae, kanske.)
Sen hem och äta lunch innan jag traskade bort till Key för att möta resten av gruppen. Vi försökte fatta lite beslut angående vår redovisning om utbildningsmedier som vi ska ha i morgon och på fredag. Tog sin stund, men nu tror jag det ska bli bra!

Efter skolan gick jag och Axel och hämtade våra cyklar. Min lyckades de fixa helt okej, tydligtvis var hjulet inte 100 %, men det var inget som jag märkte särskilt mycket av. 150 kr gick det på... inte så farligt ändå. Ibland är det bra att vara student.  Haha. Dagens roligaste kommentar kom från killen på cykelverkstan som med utländsk brytning säger till Axel : "Jag hjälper damen, du kan hjälpa dig själv!" och sen bär upp min cykel för trappan, medan Axel snällt får lyfta upp sin utan någon hjälp. 
Väl på Colonia igen så jobbade jag och Axel med vår del av presentationen ett slag innan det var dags för aktivitetsutskottsmöte.

Väldigt trevligt möte idag, både produktivt och flummigt på samma gång. Stannade ett tag efteråt och diskuterade upplägget på nästa affisch som ska upp, medan Hampus och Daniel drack öl och hade sönder en stressboll, innehållande ett ämne som vi inte kunde fastställa. Salt var det inte iallafall!

Nu har jag gjort färdigt affischen och sitter mest här och gör ingenting (förutom skriver ett alldeles ointressant blogginlägg), så nästa steg borde helt enkelt vara att gå och lägga sig kanske. Ska bara orka stänga av datorn och tv:n och borsta tänderna först....

Choklad som bot mot blåmärken?


Grupparbete för hela slanten i skolan för tillfälle. Går ganska bra faktiskt, vi har riktigt trevligt oftast. Är dock lite trött på en viss B som fortfarande har noll koll på saker och som gör lite som han känner för. Men men, det är bara att bita ihop.

Jag och Axel, som är i min grupp, gick och lämnade in våra cyklar för reparation efter skolan. Ska tydligtvis vara klart redan i morgon...jag hoppas på att de kan fixa min och att det inte blir alltför dyrt. På vägen tillbaka från Valla gick vi inom Chokladboden i Gamla Linköping och jag fick med mig några rullar Center hem. Billigt och gott! Kan det bli bättre?! Inte så bra att äta för mycket choklad kanske... men ibland får man skämma bort sig själv lite. Speciellt om man har så stora blåmärken som jag har.

Joyeux Anniversaire!

"It's exhausting being fabulous"

Herregud. I'm speechless.
Jag tittar på Victoria Beckham Special på 4:an.
Vilket liv den människan lever!
Man blir ju både avundsjuk och skrämd på samma gång.

Lite te, muffins och Grey's Anatomy är inte fel


Känns tråkigt att jag inte kunde följa med på Laserdomen igår.... :(
Får hoppas att det blir av en annan gång, då jag inte krockat med cykeln eller något liknande.... Jag är verkligen så himla klantig.

Jaja. Idag har varit en ganska lugn dag. Skola mellan 10-16 ungefär och sen har jag inte gjort så mycket.  Diskat, städat, kollat på tv. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu... hmm. Kolla på mitt nedladdad avsnitt av Grey's Anatomy kanske?


Det luktar textillim


Okej, jag kanske skulle kollat SvD och DN:s tv-tablåer också, men man tycker ju inte det ska behövas ;)
Nu håller jag på och laddar ner avsnittet istället....måste ju se det på något sett.

Det luktar textillim i mitt rum, och det gör faktiskt att man blir lite snurrig i huvudet. Men, bokstäver och lite märken sitter nu på overålen, revärerna får jag ta en annan dag... det tog lite längre tid än vad vi räknat med att göra bokstäver, klippa och klistra. Tack för hjälpen Karin! Utan dig hade det som sagt inte gått något vidare. Haha, ja, jag är ingen ingenjör....det är en sak som är säker iallafall! Haha. ;)

Sagan om ringen går på tv. Det var alldeles för längesen jag såg den.

image173

Kolla ögonen. Jag smälter!
Jag skulle kunna lägga upp tusen bilder av Legolas också, men jag nöjer mig med den här nu :)

Men åh.........!

Ibland kan man ju bli irriterad. Det står att Grey's Anatomy ska gå i repris kl 16.40 idag, vilket jag reagerade på för att det normal sett är 15.45. I alla TV-tablåer står det 16.40, inkl kanal 5:s egna. Jag slår på tv:n fem över halv och får då se den sista minuten av programmet. Va fan!! Dem kan ju inte skriva en sak och sen inte göra så. Det måste ju varit fler än mig som missade programmet nu. Dålig stil!
Nu hittar jag inte ens en adress hos Kanal 5 dit man kan skriva och klaga.....
Suck. (Jag är lite upprörd.)


Jahapp...


Nä. Jag ska vara smart och inte fresta på mina knän. Det blir ingen Laserdome. Tråkigt :(
Karin kommer hit lite senare istället. Vi ska fixa i ordning min overål (som jag nu äntligen har fått). Bokstäver, revärer och märken ska på! Blir nog en trevlig kväll i allafall alltså.

Försöker plugga lite fransk grammatik, men det går sådär. Ska snart kolla in reprisen på Grey's Anatomy istället. Missade ju det i onsdags....

Trevlig kväll!

Jag vill men jag borde inte

Laserdome eller inte, det är frågan....
Typisk situation där man hellre använder viljan än förnuftet.
Blä. Djävla knän.


Någon som har en extra cykel?


Knäna mår lite bättre idag. Jag satsar på Laserdome i kväll. Måste bara se om jag kan få tag i en cykel som jag kan låna. Vågar inte riktigt cykla på min, hjulet är lite skrämmande snett.

Det var mycket trevligt hemma hos Debbie igår! Kändes surt att jag fick avstå från att följa med till Flamman. Men men, det kommer väl fler gånger! :)

   


Ändrade planer för kvällen

Tanken var att jag skulle följt med Karin, Jessica och Debbie till Flamman ikväll. Men, på grund av min lilla cykelolycka igår så får jag avstå. Bör nog inte dansa med mina uppsvullnade och smärtande knän. Ska dock iväg och äta med tjejerna iallafall, ska bli mycket trevligt!

Tack för att du handlade åt mig Karin, du är en ängel!

Tänker på dig lillasyster.

Snö

image168

Så här vackert är det utanför mitt fönster nu på morgonen. Snö och solsken.
Jag vill bara ut och gå, men nä, mina knän hindrar mig.
Och jag skyller på den vackra snön (som igårkväll gjorde att jag inte kunde se något när jag cyklade.)


Dumma knän!


Glömde visst nämna att jag gjorde mig själv illa också. Mina knän gör ont vilket gör att jag haltar.
Inget verkar ha gått sönder inuti eller hoppat ur led, men det gör ordentligt ont. Håller på och svullnar upp, och jag ser hur blåmärkerna är på väg. Aj. Dessutom har jag fått ett stort blåmärke på vänster lår - ser ganska skumt ut.
Tur att man har omtänksamma vänner som kommer med ispåsar och tigerbalsam!

Nu ska jag ta det lugnt och försöka vila mig så mycket jag kan. Måste ju kunna vara med och spela Laserdome på söndag!

Aj


Nu har jag krockat med min cykel för första gången.
Och det var en ordentlig krock dessutom. Fan.

Jag skyller på mig själv men också på vädret....det snöade som tusan och man kunde inte göra annat än att kolla rakt ner i marken nästan. Jag cyklade ganska fort för att komma hem så snabbt som möjligt, och så pang!
Frontalkrockar med en annan tjej och båda hamnar på marken. Aj aj aj.

Min cykel tog lite skada tror jag... cykelkorgen blev sne, och hjulet verkar lite knasigt. Får kolla det i morgon...
Nu ska jag inte röra på mig nått mer.

Djävla klant.

Sitter i Key och försöker få något vettigt gjort


Sitter i skolan och pluggar och känner mig allmänt ambitiös. Litteraturseminariet vid kvart över åtta gick finfint, så nu har jag egentligen inte något som jag "måste" göra mer idag, men en hel del som jag "borde" göra. Så därför sitter jag här en stund och ser till att det blir lite gjort iallafall. En timme till kanske, sen får det vara helg!

Ska inom  sen och kolla om min overål äntligen kan ha anlänt nu. Jag har hört lite rykten nämligen...spännande spännande. Det vore ju minst sagt på tiden!

 Måste ner till optikern igen i eftermiddag...lämna tillbaka några bågar och fundera lite till. Det är inte lätt det där med glasögon....ni som som inte har några problem med synen anar inte hur bra ni har det!!!

Nä, dags att koncentrera sig lite till då....
Ciao!

Plugg, plugg, plugg...

Oh, vad jag är duktig. Har läst en massa och skrivit ner anteckningar inför litteraturseminariet i morgon.
Har lite kvar bara, sen lägger jag ner det för idag.

Var ute och gick i 50 minuter innan. Skönt. Tråkigt bara att jag inte har stranden att gå till.  Jag saknar Frösakull.
Funderar på om jag ska baka sen... hmm. Kladdkaka hade varit gott.


Vill man så kan man


Idag har jag varit riktigt duktig och verkligen koncentrerat mig på saker som jag behövde göra.
Efter skolan så städade lägenheten, vilket behövdes eftersom det låg en massa grus på golvet och var allmänt stökigt. Sen satte jag mig och läste en lång engelsk artikel och förde anteckningar... i tre timmar! Utan att ens ha igång datorn. Jag är mäkta imponerad av mig själv. Jag är så svag för datorn eller tv:n i vanliga fall.

Vid sju var det möte med aktivitetsutskottet...oerhört produktivt. Därefter kollade vi på fotboll hos Peter i bottenkollektivet. Heja Sverige!! :)

Nu ska jag sluta småäta (jag är hungrig!) och istället gå och lägga mig.

Lång dag


Nu är jag frisk och svett igen. Station/medel/75 kör verkligen slut på en. Men riktigt skönt känns det iallafall efteråt!

Började 8.15 idag. Så tidigt har jag inte börjat en enda gång sen jag började här. Så är det att vara FilFak! ;)
Men, det är inte så dumt med tidiga morgonar ändå...man får ju helt klart mer gjort iallafall.

Nu blir det duschen och sen sängen. Natti natti




V


Vad ett litet samtal kan få en att bli på bra humör och att börja längta bort på samma gång...
Jag vill också åka till Brasilien.  Moi aussi je veux partir en vacances!

image167


Riktigt spökligt ute


Visuell kommunikation stod på schemat idag. Ganska intressant. Satt i T1  i C-huset på två föreläsningar i dunkel belysning och huttrade. Det var kallt inomhus och vädret utomhus är ännu värre. Det är så dimmigt att man bara ser några meter framför sig. Huh! Sånt gillar inte jag.
Och sånt rusk är inte roligt när jag måste cykla ner på stan heller. Ska till Synsam och fortsätta utprovandet av glasögon som jag och Cecce inledde i lördags. Ska få nya bågar i julklapp.... men ack så svårt det är att välja!
Är bara hemma nu och laddar med lite fika så jag orkar ta mig ner på stan.
Senare blir det läsning av kurslitteratur för hela slanten.

Hej så länge...

Illa


I morgon börjar mitt sunda liv. Eller ja, det måste bli sundare än i dag iallafall.
Dagens kost har bestått till mesta del av två hamburgare och en massa godis. Illa. Riktigt illa.

Jag upptäckte att jag borde ha läst en hel bok till föreläsningen i morgon. Adjå.

Tillbaka till verkligheten


Nu har Cecce åkt. Det blev ganska tomt i lägenheten.
Det är så roligt att ha besök! Tack för en trevlig helg!

Utgång i går och bio idag. Den här helgen har jag nästan glömt bort att jag går i skolan.
Det slog mig nu att jag måste läsa en massa sidor.... blä.
Men först ska jag tvätta och så cykla bort till Karin med hennes cykel. Kommer säkert bli fast där borta ett tag med om jag känner mig själv rätt.

Bonne soirée!

Choklad och sprit


Vi har gått mycket idag. Jag har lite ont i fötterna.
Genom campus, Gamla Linköping och sen ner till stan. Och så runt på stan fram och tillbaka.
Sen buss till Gamla Linköping och promenad hem från Chokladboden. Choklad var i stort sett det ändå vi fick med oss hem i shoppingväg, förutom ett par kassar från Systemet. Hehe.
Blir nog utgång ikväll! Först ska vi vila lite till och laga mat.

image166


Just nu doftar det muffins i hela lägenheten....mmmm! Fick tag i ägg tillslut så jag kunde baka ;)


Klant

Jag är så klantig ibland. Var och handlade på Hemköp och fick för mig att jag skulle köpa ägg. (Jag köper aldrig ägg annars.) Tänkte att det kunde ju vara roligt att baka en kladdkaka eller muffins eller nått nu man ska ha besök i helgen. Jag betalar för äggen och lite andra grejer och går därifrån för att hämta ut mitt paket.

När jag kommer hem har jag inte äggen med mig. Nä, dem glömde jag givetvis på bandet i affären. Suck. Förrvirrad? Yes. Nu blir det ingen kladdkaka.

Paketet från mamma innehöll mycket mer än de vantar hon sagt att hon skulle skicka. Fick två toppar, servetter, en väska och en söt liten prydnadsfågel i trä som det står "You are special to me" på. Åååh! Tack, mamma!

På TV!


Om någon mot förmodan är hemma och tittar på tv nu, så spana in Ellen på femman. Varför? Jo, för jag, Cecce, Jossan och Cia sitter i publiken! :D
Tror bestämt att jag såg mig själv i hyfsad närbild precis. Haha. Det är inte varje dag man är med på TV.

Ska snart cykla till Ryd och hämta ut ett paket som mamma skickat till mig (innehållande varmare vantar bl.a.!), och lite senare bär det av till resecentrum för att hämta upp Cecce.

à plus tard




Jag kommer inte på någon rubrik

Träning med Karin på Friskis ikväll. Gratispass. Tyvärr det sämsta jag varit på där sen jag började, hann knappt bli varm innan det var slut. Kändes bra att jag inte betalat för det iallafall. Trevlig kväll oavsett, det blir det ju alltid när man har Karin i närheten!

I morgon kommer Cecce hit och hälsar på. Skoj, skoj! :)

Kände för att byta design lite på bloggen. Den här är väl ganska vanlig också, men men. Omväxling förnöjer.

Je t'adore.

Godnatt!

Utmaning

regler:
länka till den som utmanat dig.
(Cecilia)
berätta 7 sanningar om dig själv.
utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
lämna ett meddelande till dem du utmanat.


1) Jag är lite av en perfektionist. Jag eftersträvar perfektion i nästan allt jag gör, vilket kan vara lite jobbigt ibland. 

2) Jag äter endast ost i smält form, och tomat i form av tomatsås eller ketchup. Ja, jag vet, jag är lite konstig. 

3) Jag älskar att tala franska och engelska. Är väldigt tacksam för att jag ärvt mammas språköra. Är en riktig språknörd faktiskt... vill plugga svenska, franska, italienska och engelska!  

4) Jag har svårt för att fatta beslut.

5) Jag är en godisgris. (En stor godisgris)
 
6) Jag är inte rädd för att ge mig ut på äventyr på egen hand, men är alltid orolig och nervös innan.  Dock brukar allt bli riktigt bra tillslut. Bit ihop och kämpa!

7) Jag faller alldeles för lätt för charmiga killar.


Jag utmanar Victoria, Sandra, Jenny, Sarah, Andrea, Emma och Karin. (Ni två utan bloggar får maila istället, eller ja.. .gör som ni vill!)

Brrr....

Har inte så mycket att skriva om egentligen.
Det är alldeles för kallt ute.

Nu ska jag göra lite te och sätta mig och kolla på Grey's Anatomy.
Det går två avsnitt idag! Underbart...

Major focus: Quality, accuracy, perfection

Jag är en Analyzer. Jag eftersträvar perfektion. Det visste jag ju redan.
Nä, men skämt åsido. Det var faktiskt riktigt intressant med personlighetstestet och analysen av det hela. Fick höra en del grejer som stämde in på mig (och på andra!) som jag inte reflekterat över innan. Nu kommer jag gå säkert också gå runt och analysera folk, även ifall jag inte vill... haha. Passa er! ;)

Sitter och analyserar texter till seminariet i morgon. Vi ska ge varandra respons, så det måste göras ordentligt. Tre texter kvar bara. Puh. För att hålla mig vaken kollar jag på Kate & Leopold på ettan (jättemysig film!) och äter min sista kanelbulle. Måste tugga på något, annars somnar jag.

Tjoho, tjohej.

Gå inte förbi


Är det bara jag som missat den här låten?
Peter Jöback är väl inte min största idol direkt, men den här texten är fin.

 

Nånstans där borta en bit längre fram
finns dagar som lovar
en varmare famn
och du vet var jag finns så låt inte bli
du får inte gå nu gå inte förbi


Omringad av snö


Jag satt med min grupp I1a igår högst uppe i D-huset när det började snöa riktigt stora flingor. Vi satt i en hörna omgiven av stora stora fönster och  B utryckte det som att det kändes att sitta inne i en sån där snöglob (eller vad kallas det?), en sån där boll man skakar som har en massa snöflingor inuti. Och det gjorde det faktiskt nästan. Läckert.

Igår kväll smalt snön. Men, vad ser jag när jag vaknar? Jo, att det snöar igen.

Plugg idag. Sen så blir det att analysera sig själv ikväll då aktivitetsutskottet anordnar personlighetstest! Spännande men skrämmande.



Bonne journée!

VG!


Fick tillbaka hemtentan idag.
VG!
Och VG på kursen! Yay! :)

Julstämning och kändisar


Nu snöar det ännu mer!!! 

Går lite trögt med pluggandet. Vill helst bara göra något annat. 
Kl 18 blir det Friskis iallafall. Skönt. Hoppas inte det snöar så mycket då bara med tanke på att vi ska cykla dit.
Jaja.  Eftersom det snöar så pass mycket så drabbades jag av akut julstämning. Därför sitter jag nu och lyssnar på soundtracket till Love Actually. I love it.
 
 

Hugh Grant är faktiskt riktigt läcker i den här filmen.
Och själv har man ju då sett honom i verkligheten. Hehe. (Dock såg han betydligt äldre ut när man stod 50cm från honom!)

Hmm...kom och tänka på att jag faktiskt har sett relativt många riktigt stora kändisar iår. Och på nära håll allihopa. Här är min lista:
-Hugh Grant
-Phil Collins
-Andie McDowell
-Daniel Powter
-Ellen DeGeneres
-Debra Messing

Lite coolt ändå va? ;)

Världens bästa pappa

image164

Grattis på Fars dag pappa! Jag älskar dig.

Önskar jag kunde varit i Ljungby hos farmor och farfar idag.
Men, näpp. Måste plugga jag. Jihoo....

Liten promenad fram och tillbaka till Hemköp i Ryd


Titta! Lite snö finns här iallafall! :) Får se hur länge det ligger kvar.

image163


Kom på att det igår var en på sittningen som trodde att jag kom från Stockholm. Stockholm! Snälla någon, slå mig om ni hör mig ändra dialekt sådär. (Inget illa ment Sandra, men kommer man från Halmstad, så nä...då ska man inte prata Stockholmska!)

Dessutom var det en tjej som envisades med att jag hade något emot gotlänningar. Varför förstår jag inte, för det har jag definitivt inte! Jag har aldrig sagt ett ont ord om någon från Gotland. De har ju världens härligaste dialekt!  Tjejen var dock lite full, så det kanske berodde på det. Innan hon gick så påpekade hon även att jag var lik Victoria Beckham, "på ett positivt vis". Hmm. Är jag?

Ska strax ner till stan och träffa brudarna från igår och äta pizza. Vissa är visst fortfarande lite bakis, hehe.
 

Ja se det snöar, ja se det snöar....!

Första snön är här! :) Jag måste ut och njuta. Förra vintern såg jag en centimeter snö, som stannade på marken i en timme. Det var på tok för lite faktiskt. Det var inte normalt, till och med Parisarna själva klagade.

Sittningen igår var rolig! Och minst sagt högljudd och lättklädd, haha. Vi var bland dem som hade mest kläder på oss. Killar i nätstrumbyxor och klänning, ooh...så sexigt.

     
Förfest hos mig! Jag, Sarah, Sandra, Victoria och Johanna


 


Party party!


Nu blir det sittning! :D
Förfest hos mig om några minuter, och sen bär det av till HG.
Skoj, skoj!

Zzzz....


Frukost. Plugg. Trampa till skolan. Grupparbete. Lunch. Seminarie.
Grupparbete. Trampa hem. Antagligen mer plugg.
That's my day.

I morgon blir nog roligare, för då är det dags för sittning! Drag, kinky, glamour ;)


Every now and then I get in this sad state of mind

When everything inside my head is just spinning around


I Frankrike är det olagligt att döpa grisar till Napoleon

Hahahaha. Snacka om tokigheter! Haha.

Nä, nu ska jag sova!

Vida Världen


Jag måste börja gå och lägga mig tidigare. Bara sena kvällar på sistone... vilket kan vara trevligt i och för sig, men samtidigt går det ju ut över dagen efter. Som idag tillexempel... kom hem från träningen för 45 minuter sen, och har fortfarande inte orkat hoppa in i duschen. Dessutom har jag ett berg av disk som jag verkligen borde ta tag i nu, för annars måste jag ju göra det i morgonbitti, och det orkar jag ju inte. Livet är hårt!

Idag har jag analyserat ett stycke ur Vida Världen, ni vet den där gröna boken man hade på mellanstadiet i OÄ.
Vilka minnen!! 

 

Tjoho...


Jag kan inte koncentrera mig. Inte överhuvudtaget. Har tre, eller egentligen fyra, artiklar som jag hade planerat att läsa. Och jag har lyckats ta mig igenom en. Och det var knappt jag klarade det... eftersom jag somnade! Blä....
Istället så står datorn där och ser så lockande ut, och självklart fastnar jag då där istället. Hjälp mig någon.

Nä allvarligt talat. Måste ge det ett nytt försök nu.

För övrigt så är vädret här så himla grått. Jag gillar inte grå himmel, det drar ju ner humöret totalt.

Nr 1


Städning, pizza och så te och bullar med Karin.... ganska lugn dag med andra ord.
I morgon är det skola igen.

Nämnde jag förresten att jag blev mästare på Sten, sax, påse igår på sittningen? Bäst av 35 pers, inte illa det! ;)

Halloweensittning!


Roligt igår? Oh, yes!
Trött idag? Mhmmm...

    
   


Uppladdning inför ikväll

Haha. Kvällen igår var rolig. Kladdkaka och galna grannar!

Nu ska jag snart iväg till Karin och hämta bl.a. lite säckerhetsnålar som jag behöver för att sätta fast min svans ikväll. Sen är det dukning och förberedelser från 12 och framåt. Och sen party! :D

Bonne journée!

Fluguppdatering

Åh nej! Jag glömde att se efter vad jag satte ner foten och splash, jag trampar på en av flugorna. Nu ligger han och rör på sig lite på golvet, dödsryckningar liksom. Usch... Detta hade jag ju inte planerat.

Stackars flugor


Det sitter två flugor i mitt tak. De har desperat försökt finna vägen ut genom fönstret i säkert tre timmar nu. Flugor är så dumma. Det kommer sluta med att de dör och att jag får plocka upp dem från golvet. Suck. Jag har en flugsmällare, men det tar mig emot att slå ihjäl dem. Jag är alldeles för snäll för sånt. Varför öppnar jag då inte fönstret ännu mer? Jo, för det första går det typ inte och för det andra så blir det så kallt här inne då. Och eftersom att jag redan fryser så, nä. Då får det vara synd om flugorna helt enkelt.


La France me manque

image151

För exakt ett år sedan satt jag vid Versailles och solade. Tiden går alldeles för snabbt. 

Isabellakaramella 13 år!

Godmorgon

Idag fyller min lilla lilla syster Bella 13 år! Grattis älskling!!

Lång, men trevlig dag igår. Lunch på stan, shopping, möte och kvällspromenad. Gick och la mig alldeles för sent, som vanligt. Trött nu...  hoppas föreläsningarna idag blir bättre än de igår iallafall. Alldeles för stressade föreläsare gillar vi inte, och inte heller när innehållet ibland saknar relevans. Suck.

Hittade en utstyrsel till Halloweenstittningen iallafall. Blir djävul, med svans, horn och treudd. Inte så fantasirikt kanske, men....äsch. Fanns ju ingenting annat. Ska bli roligt på lördag iallafall! :)

Nu ska jag göra mig i ordning och trampa iväg till NH.

RSS 2.0