Wall-E


Jag trodde inte att jag skulle tycka om en film om robotar. Jag hade fel. Se Wall-E!



Le soleil brille!


Joyeux Anniversaire Emma!

Solen skiner! Och det ar bla himmel. Och ganska varmt dessutom. Yes! Lovely.

Promenad i Paris igar, kopte mig en bok pa franska och satt  och laste och solade pa Place des Vosges och pa Ile de Cite. At citronsorbet fran Ben & Jerry's och spanade in parisarnas egen beach langs med Seine. Att bara strosa runt sa dar pa mafa ar ganska harligt faktiskt....

bisous! 

Coucou!


Jag trodde att det skulle vara soligt och varmt i Paris. Jag hade fel. Det ar inte sa himla varmt, bla. Jag hoppas det blir battre snart for jag tog bara med mig ett par jeans. Idag ar jag ledig, tjoho.  Nu ska jag ivag och roa mig! puss puss

Jag forsoker skriva lite resdagbok da jag hinner: www.resedagboken.se resenar: Jennnnnifer

Je suis de retour

Salut tout le monde!
Nu ar jag i Paris, och det kanns ganska konstigt minst sagt. Det kanns som om det var bara nagra dagar sen jag var har senast! Jag bor pa Pleiades med en finsk tjej som talar svenska. Det ar trangt, men for en manad sa funkar det helt okej.
Jobbade forsta dagen igar, det mesta ar sig likt men det ar en hel del ny info som ska laras in. Kul ar det iallafall!! Hinner inte skriva mer nu, maste ivag till bussen.
Hoppas allt ar bra hemma,

bisous!!!


Hemma och vänder

Nu är jag hemma från två härliga veckor på Korfu. Så himla skönt att få njuta av sol, värme och bad... Trop bien! Men det är också sant som man säger; borta bra men hemma bäst.


Utsikten från vårt rum!

Nu ska jag stryka en massa tvätt, packa, åka in till stan och växla pengar och fixa en del andra ärenden, för i morgon klockan 05.55 går tåget från Halmstad C till Kastrup och därifrån bär det av till Paris!! En månads jobb på Disney... ska bli så himla kul! :)


Jag kommer sakna dig.

Det hade varit haftigt att skriva nagot coolt pa grekiska har, men tyvarr, jag kan inte ett enda ett! 'It's all greek to me' har aldrig kants mer passande!

Sitter pa ett internetcafe i Agios Gordis dar vi bor och dricker iste. Resten av familjen ar nere pa stranden och jag ska strax dit tillbaka och kasta mig i vattnet.  Har ar sa harligt varmt och skont (jag som nastan alltid fryser har inte behovt ha mer an ett linne pa mig under hela tiden!). Vi ligger mest vid stranden och i vattnet och slappar, men har ocksa hunnit med lite utflykter, som t.ex. tagit en liten bat ut till en ode strand. Lovely! I morgon och pa onsdag ska vi hyra bil igen och ge oss ut och upptacka fler delar av on.  

Nu sitter jag har och vantar pa att Emma ska sms:a, ringa eller maila. Vi haller pa for fullt att soka lagenhet i Uppsala, och det ar inte det lattaste nar den ena befinner sig pa en grekisk o och den andra i Paris. Men men, det ska nog ordna sig. Som det ser ut nu sa har vi kanske nagot pa g! Men det ar mycket som ska klaffa, kopoang, lage, hyra etc.  Haller tummarna for att vi far tag pa nagot bra. Hade varit skont att ha det fixat innan jag aker till Paris jag ocksa.

Hoppas allt ar bra hemma i Sverige och att solen lyser pa er ocksa!

RSS 2.0