Nu...


..sticker jag till London!!

Ha en bra helg. So long!

Trött i huvudet

Tentan är över. Jag är grymt trött. Huvudet har typ domnat bort. Min hand värker efter allt skrivande.

Usch. Men... jag tror det gick okej. Hoppas på det iallafall. Nu ska jag inte tänka mer på det iallafall, inte förrän vi får tillbaka tentan. I morgon är det redovisning och sen är kursen slut. Skönt.
Nu ska jag vila lite och sen packa. I morgonkväll åker jag till London!


Nä, nu räcker det...

Efter att ha pluggat och varit nere och vänt två gånger på stan idag är jag ganska trött. Helt slut faktiskt. Egentligen känner jag mest bara för att lägga mig sova och hoppas på att det inte alls är någon tenta i morgon utan att jag drömt alltihopa. Men, eftersom att det inte är så stor sannolikhet att det skulle hända så är det nog istället bättre att jag pluggar lite till. Egentligen. Men det tänker jag inte göra. Jag tänker cykla till Campushallen istället. Känns mycket mer inspirerande än att läsa i Liedman.  


Så himla typiskt....

Man kan ju bli irriterad för mindre. Forex i Halmstad hade 20 pund kvar i hela butiken, i Linköping hade dem inga alls. Jaha. Jag som gått upp tidigt och varit på plats strax efter kl 9 på morgonen. Segt. Nu måste jag tillbaka i kväll. Det har jag ingen som helst lust med. Men men. Vad gör man?

Nu bär det av till skolan. Dags för sista tentaplugget.


Jaha, då var den här helgen också slut...

Man kan ju snacka om varierande väder. Igår vid den här tiden var det strålande sol och riktigt vårväder. Nu: snö i mängder. Jahapp.

Strax dags att åka tillbaka till Linköping. På tåget upp ska jag plugga har jag tänkt. Men känner jag mig själv rätt så blir det inte så mycket pluggande som jag planerat. Det blir det aldrig. Jag har inte fått gjort så mycket som jag tänkt hittills iallafall. Men... ja ja. Jag hoppas på att tentan ska ordna sig ändå. Har ju morgondagen på mig också.

Huh. Jag fyser bara jag kollar ut genom fönstret. Hoppas på att det inte snöar lika mycket när jag kommer fram ikväll. Trevlig eftermiddag!


Tentaplugg....

Fy vad tråkigt det är att tentaplugga. Jag kommer på mig själv med att sitta och sova över böckerna stup i kvarten. Yes, lyckat. Det går långsamt.... blä. Dessutom har jag ätit alldeles för mycket påskgodis så nu har jag fått ont i magen. Vill helst bara krypa upp i soffan och kolla på the Holiday med de andra, men nej.... fokus Jennifer. Måste plugga. En liten stund till iallafall.

Frösakull

image245

Finns det något finare ställe? Jag tror knappast det.

Dags för påsklov (eller lov och lov, jag måste plugga, men ändå....)

Nästan klar med det individuella reflektionsdokumentet och om en timme går bussen ner till resecentrum. Halmstad nästa. Känns skönt!

Glad påsk!


Påsk hemma

Nu blir det Halmstad till påsk iallafall! :)
Får försöka vara diciplinerad och plugga för tentan hemma.
Ska bli skönt att komma hem. Ser fram emot god mat och påskgodis!

Paris till sommarn

Jag har fått jobb på Disney. 16 juli till 16 augusti. Aaaaaaaaahhhhhh! Ojoj... Nu blev jag helt ställd nästan, eller överraskad och glad och hjälp, vad vill jag egentligen? Men, jo, det blir nog bra. Tror jag.  Paris en månad är inte fel!! Emma, nu måste vi fixa boende ihop!

BLÄ

Jag blir så djävla irriterad och ledsen på schemaläggningen på det här universitetet.
Jaha, examination av något grupparbete står det på den 5 juni. Fasen heller, jag ska på student i Halmstad!
Elise, jag lovar, jag kommer på studenten... måste hitta en lösning på detta.
Ibland säger jag bara BLÄ för LiU.

Tack Katarina för att du har betalat din tv-avgift!

Det här måste vara den roligaste reklamen som Radiotjänst gjort. Haha. Känns nästan värt att betala tv-avgiften nu.


Brrrrr.....

Jag fryser fortfarande.

Idag har vi varit på VFU i Vadstena. På schemat stod stadsvandring, diskussioner och föreläsning. Verkade helt okej och ganska småtrevligt faktiskt. Och det var det. Om man räknar bort snöstormen.
Precis då vi gick ut på stadsvandringen, vid kvart över nio, började det snöa. Sen började det snöa ännu mer , och sen ännu mer. Och det blåste. Och vi frös. Fy! Brrrrrrrr..........Kallt! Turen var trevlig och intressant, men ja vi kunde ju inte göra annat än att skratta åt vädret. Frasen "vi hade ju iallafall tur med vädret" kändes passande.
Väl på väg tillbaka från Vadstena vid tre-tiden märkte vi att det hade lagt sig ordentligt med snö på marken. Som tur var hade jag tagit bussen ner till resecentrum, så slapp ta mig upp till Colonia på cykel. Men, eftersom det är måndag så hade jag franska kl kvart över fem, så jag hann bara innanför dörren för att hämta franskaböckerna och sen ta cykeln ner till Key. Och det gick långtsamt, herregud... det är inte lätt att cykla i snö. Och sen på vägen tillbaka samma sak igen... man fick cykla i spåren som redan fanns, körde man utanför dem så bara gled cykeln. Härligt.

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Sitter och värmer mig med lite te. Huh. Hoppas på att vädret blir bättre i morgon. Jag vill egentligen inte ha mer snö nu. Det är ju för tusan snart slutet av mars. Ge mig vår!


Söndag

Jag hade tänkt träna idag vid kvart över fyra... nästan exakt nu alltså. Men... nej.  Är för trött och känner mig inte helt fit for fight heller. Men för att inte få alldeles för dåligt samvete över att jag inte rör på mig och eftersom solen skiner, så tänker jag nu istället ge mig ut och gå och en sväng. Behöver lite friskt luft så att jag orkar fortsätta plugga sen. Har inte lyckats så bra med pluggningen hittills idag heller. Fastnade framför en dokumentär om Bill och Hillary Clinton och sen var det ett program på franska på tv:n och då var jag ju fast. Inte något att göra något åt. Nu ska tv:n stängas av iallafall och jag ska ut och spatsera, fundera och lyssna till Across the Universe-soundtracket på iPoden.

Goldfever!

70-tals tema + trevliga människor (+ lite alkohol) = rolig kväll!!

         
Några av många bilder! 


Laddad för helgen

Kom precis hem från ett jättekul Aerobic Styrka pass i Campushallen. Wohoo! Nu är jag laddad för helgen!
I morgon blir det Goldfever... :)

Nu är det dags för tacos!

Google

Jag var inne på Google och kom inte ihåg var det var jag skulle googla  för något, så i brist på annat så googlade jag på mitt eget namn för att se vad som kom upp. Har aldrig gjort detta innan, så blev lite överraskad av resultatet. Google letade upp allt med Jennifer och Månsson i, och det finns ju tydligtvis inte bara jag som heter det så, ja det blev en del träffar... Men de träffarna som verkligen var mina var min Facebook, och en sak till,nämligen en uppsats som jag skrev i ettan på gymnasiet. Denna uppsats om EU:s gemensamma försvar, tog mig till Bryssel och Europaparlamentet tillsammans med 8 andra vinnare. Jag var lite stolt över det faktiskt.

Kladdkaka i ugnen


Kladdkakesmet är gott. Mmmmums.
Snart blir det kladdkaka och Grey's Anatomy. Mys!

Kommer jag att lyckas med vad som helst i livet? Somliga tror det. Sådana kommentarer värmer när man känner sig lite vilsen.  Tack.

Att läsa eller att laga mat? Det är frågan.

Historia och religion stod på schemat idag. Två av mina favoritämnen, iallafall tidigare. Var helt okej idag också... bäst var första föreläsningen som handlade om påhittade Anders Svensson, född 1808, och hans livsöde.

Nu har jag städat lite här (vilket behövdes!) och funderar nu på om jag ska plugga eller laga mat. Inte för att jag är sådär jättehungrig, utan mest för att jag efter storhandlingen i måndags har en massa mat som behöver tillagas inom en hyfsat snar framtid. Hmm... svårt val, plugg eller matlagning? Nej, ganska lätt faktiskt... nu ska jag in på arla.se och spana efter något gott recept så blir det ännu roligare.

Tjohotjohej!


Sanna är frisk så ikväll blir det Friskis!

Föreläsning i källkritik och så planering inför gruppens slutliga muntliga redovisning. Hehe,  som det ser ut nu så lutar det åt att jag ska prata svenska, finlandssvenska, finska, engelska och franska under samma redovisning. Haha...ska bli spännande att se hur det ska gå! Ska höra med Pilvi om lite bra finska fraser om jag kanske kan använda mig av.... Våra planer är, som alltid då det kommer till redovisningar, storslagna. Får se om vi lyckas få ihop allt så bra och roligt som vi önskar bara :)

Var även och lyssnade på en föreläsning idag med Brian Palmer, en lärare från Harvard. "What does it mean to be well-educated?" Intressant!

I eftermiddag har jag pluggat, eller rättare sagt försökt tills dess jag inte kunde hålla ögonen öppna längre. Har betat mig igenom kurskompendiet nu iallafall. Det är en bra bit på vägen trots allt.  Måste snart börja repetera för tentan med.... usch.

Nu har jag käkat lasagne. Mums.
Kl 20 är det station/medel/75 på Friskis som gäller!

Haha! Bra, Jennifer.

Nu ringde Emma.

E: Hej! Stör jag?
J: Hej! Nej, det gör du inte.
E: Men, har inte du franska?
J: Ähh.... ah, jo. Det hade jag glömt bort!!
E: Vilken tur att jag ringde!


Ibland är det bra att man har kompisar som har koll på ens liv. Min franska börjar om 45 minuter. Bra, Jennifer.Total blackout.

Mat i mängder

Min kyl och frys är numera fulla med mat efter turen till Willy's i förmiddag. Känns som jag har mat fram till sommaren... Väldigt bra! Så, mitt projekt är nu att laga massa god mat som man också kan göra matlådor av. Lasagne stod först på listan. Ser ganska gott ut, gör det inte? Får hoppas det smakar gott också bara... :)



Nä, nu ska jag läsa lite. Har inlett Humanistiskt-Samhällsvetenskaplig miljö idag. Verkar kul, jag gillar de ämnena som ingår iallafall. Måste dock beta mig igenom ett antal artiklar och ett kapitel i Liedman. Yay...
Om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna halvvägs och bestämma mig för att göra något annat istället. Idag är jag riktigt sugen på att baka typ kladdkaka eller något, så sannolikheten är nog stor att jag gör det istället.

Trevlig eftermiddag!


It will be alright

Plugg, träning och matlagning har jag ägnat mig åt idag. Ska se om jag orkar baka lite chokladbollar senare också kanske.... I morgon förmiddag ska jag, Elin och Johan till Willy's och storhandla. Johan har bil så vi har övertalat (läs: tvingat) honom att köra oss dit. ;) Kanon. Får inte glömma bort att skriva en shoppinglista innan jag går och lägger mig bara...

Jag tänker på dig Cecce.

Jag saknar...

Linn!


Världens goaste norska.


Fisk i folie

Idag har jag hittills hunnit med att spendera alldeles för mycket pengar på stan (lite på ett par nyttiga grejer i och för sig, intalar jag mig iallafall, t.ex. en ny vårjacka) och laga fisk i folie för första gången sen typ hemkunskapen i högstadiet. Fisk i folie är underskattat. Det går snabbt, smakar gott och lämnar nästan ingen disk alls. Kan det bli bättre?

Nu ska jag vila lite tror jag. Ikväll blir det middag och melodifestival med några i tväs2-gruppen.
Bon après-midi!

Across the Universe

Se den!


Vecka 11 ska man vara i Storlien, inte i Linköping!


I morgon stannar familjen till och hälsar på mig på deras väg upp till Storlien. Vecka 11 brukar vara vigd åt skidåkning även för min del, men nej... här finns inte tid att åka iväg och åka skidor inte. Jag måste gå i skolan och läsa tråkig kurslitteratur istället. Blä. Jag vill mysa uppe i fjällen i en stuga inbäddad av snö.

image232

För lite tid....

Har skickat iväg en ansökan till Disney inför sommarn. Får se om de vill ta emot mig för en månad bara eller inte. Annars blir det något annat! Hade gärna njutit lite av Paris i sommar dock. Men samtidigt vill man vara med familj och vänner i Halmstad... för det är ju trots allt i Halmstad man ska vara på sommarn!
Varför finns det så mycket man vill göra men så lite tid att hinna med allt på?



Det är inte bra att ha godis hemma

Hur bra är det att äta choklad efter man har tränat?
Skärpning Jennifer!

Vila?

Ganska lång dag idag. Jag är trött. Vill helst gå och lägga mig och vila lite, men vet inte om jag istället ska försöka hålla mig vaken. Fast då kanske jag inte orkar träna vid halv åtta? Hmm. Svårt.

I morgon väntar en ännu längre dag i skolan. Ingen rast ingen ro.


Gäsp.

Nej, det får nog bli en liten tupplur iallafall.

Korfu

Nu är semestern till sommarn bokad. Det blir Grekland, eller närmare bestämt Korfu, i 14 dagar.  Ska bli så himla härligt! Jag längtar.

 image231

"Vad får jag allt ifrån? Glöggen!"

         

Riktigt rolig utgång igår!

Först uppladdning hos mig med lite Melodifestival och därefter förfest i Bottenkollektivet, innan vi cyklade ner på stan. Där var vissa (inga namn nämnda) dumma nog att ta årets första dopp i Stångån (killar är knäppa!) medan vi andra tog NH:s dansgolv i besittning. Riktigt lyckad och rolig kväll! Det enda som var mindre roligt var det snöblandade regnet på hemvägen... jag hatar att komma hem och se ut som en blandning mellan en dränkt katt och en snögubbe.
 

RSS 2.0