Update


Jag har insett att jag är dålig på att uppdatera här på bloggen. Och det är väl inte för att det inte händer saker här i Uppsala, för det gör det, men jag vet inte - lite dålig inspiration och dåligt med tid för att skriva för tillfället kanske.  Och dessutom har jag blivit dålig på att ta med mig kameran ut eller komma ihåg att ta kort när det händer saker. Illa. Ska försöka ta och skärpa mig.

Jag mår bra iallafall! Jag har träffat många nya trevliga människor den här terminen och det händer saker mest hela tiden. Mycket plugg (för mycket oftast), men också mycket  fika och fest. Och så är våren snart här på riktigt. Good bye vinterjacka. Det känns bra. Jag trivs.
 


1 timme och 10 minuter!


....så länge har jag joggat idag. Heja mig! Efter några timmars tentapluggande med Sanna på Engelska parken så la vi ner allt vad clauses och noun phrases heter och ägnade oss åt att fika och skvallra istället innan vi kom på att vi kanske skulle ut och springa. Så sagt och gjort. Jag hade ingen aning om hur det skulle gå med tanke på att jag verkligen inte tränat mycket hittills i vår och inte varit ute och sprungit sen ja, någongång i höst innan snön kom. Så Sanna som har sprungit både maraton och Lidingöloppet kändes ju lite mer förberedd än jag om man säger så. Men oj vad bra det gick, jag är sjukt nöjd.

Cecce har hittat boende i centrala Stockholm så vi blir inte kombos i vår ändå. Tråkigt, det hade verkligen varit jätteroligt! Men men, vi får umgås på helgerna istället :)

På fredag (mellan 14-18 - sämsta tiden ever) är det dags för första tentan, och sen blir det efterlängtad tentafest med klassen. Och på lördag ska Amalia, Michelle och jag laga mat och gå ut. Så det blir nog en trevlig helg trots tentan alltså.  

En bra dag helt enkelt


Idag har Cecilia och jag bestämt att vi ska bli kombos i vår när hon ska göra sin praktik på Jarowskij i Stockholm. Och efter ett samtal på Skype så har det precis bestämts att det blir Grekland i två veckor med familjen i sommar. Det här känns riktigt bra tycker jag.

Dessutom håller det på att bli vår. I like it.
Och snön smälter! Äntligen.


RSS 2.0