Veckans upptäckt


Är det bara jag som missat att det finns kött med ett så roligt namn som rumpstek?
Hittade det här i en frysdisk häromdan. Haha. Jag är ganska lättroad.


Hallå där!

Ibland kan det vara lite svårt att få med ens vänner på bild när galna turister envisas med att försöka dansa med en.



På bilden fr.v.: enveten turist, Ida, Christian


Riktigt riktigt rolig kväll igår! Morfars uteservering på Lilla torg och sen Mårtenssons dansgolv fram till klockan 3. Wohoo! :D

Jag gillar sommarn i Halmstad.


We love to snuggle. Don't we honey?


Puh! Nu har det röjts här vill jag lova. Mamma, Bella och jag har gått igenom en massa gamla kläder och grejer som vi sparat på alldeles för länge, vilket nu har resulterat i fyra stora soppåsar som vi ska skänka till bättre behövande. Dagens goda gärning. Men usch vad det tog på krafterna. Behöver ta en powernap nu känner jag om jag ska orka med en tur till uteserveringarna på Lilla torg ikväll igen! Igår var jag och Cecce där och åt innan vi gick såg The Proposal på bio. En förutsägbar amerikansk sak, men som faktiskt hade en hel del riktigt roliga scener. Se den. 

Här är lite bilder från picknicken i torsdags! :)



Jag fick en jättefin sjal i försenad födelsedagspresent!

   

Ida - söt som socker

 

Karin tycker inte om att vara med på bild, men det bryr jag mig inte om. Kolla vad stor och bra sjalen var! ;)



Ida och jag, och på väg hem från Norrekatts park


Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race


Lyssnar på min allra första CD-skiva som jag fick av mamma och pappa 1991 - Michael Jacksons Dangerous. Min favoritlåt då var Heal the world, även fast jag knappt förstod vad den handlade om. Jag var ju trots allt bara 5-6 år. Nu förstår jag, och det är fortfarande en av de finaste sångerna jag vet. Så mycket bra musik. En stor artist är borta.

R.I.P Michael Jackson.


Lite trasiga och knasiga...!


Snart klar på jobbet för dagen och om en stund väntar picknick med Ida och Karin :D
Trevligt trevligt. Ser fram emot att träffa mina tjejer!


Hål i tanden var det ja.... men strunt samma för jag ska ju till USA!


Idag har inte varit en superkul dag direkt, fick bland annat betala nästan 700 kr hos tandläkarn. Hade dessutom ett hål, mitt första hål någonsin, och ska tillbaka och laga det på torsdag. Det här blir dyrt... bu.

Men men, jag är på ganska gott humör ändå för igår bokade jag nämligen min biljett till USA! Ska hälsa på Elisepise mellan 16-26 juli. Det ska bli hur kul som helst!!! Jag längtar!

Nu ska jag laga mat, och lite senare ikväll blir det Örjans vall och U21-landskampen mellan England och Tyskland. Go England! And Go Germany! Jag vet inte vilka jag hejar på egentligen så må bästa lag vinna helt enkelt.

   


Midsommar var lika trevligt som vanligt. Och vi åt precis lika mycket mat som vanligt! Att äta är i stort sett det enda vi gör på midsommar, men I like it. Det är så det ska va.

Västergötland nästa


Har jobbat och stått i hela veckan, både på kontoret och nere på stan för Mix Megapol under U-21. Och så har jag hunnit med en otroligt kul kväll med Ida och Isak på Bulls också.  Det har varit en trevlig vecka. Och ännu trevligare ska det bli för nu bär det av till Västergötland och Tämta. Dags att fira midsommar!  :)

Saknar dig Elise ♥  
(Tjata på dem ordentligt nu så vi kan boka biljetten!)



 


Le week-end


Isak, jag och Lisa på Mårtenssons igår kväll.




Idag tog mamma och jag en långpromenad längs stranden. Lika underbart som vanligt. Och blåsigt! Ett stort gäng vindsurfare höll till i Ringenäs och jag testade att få med lite på film. Man ser typ bara 3 stycken, men där var åtminstone 15 vindsurfare ute samtidigt. Riktigt läckert.



Ikväll har jag varit hos Karin och ätit scones och smakat på smarriga jordgubbar och smultron i trådgården. Mysigt värre. Kul att träffa dig igen gumman! Vi ses snart igen :)

Nähä, borde nog ta och gå och lägga mig nu. Jobb i morgon igen. Och dessutom lite extrajobb för Mix Megapol på stan mitt på dagen. Ska bli spännande! Bonne nuit.

Var är sommarn?

Och det bara fortsätter att regna. Regn, regn, regn. Jag och Bella gick på stan idag och fixade lite ärenden och kollade på studenterna.  I stort sett alla hade paraplyn eller regnponchos och vissa kom till och med bärandes på partytält som skydd mot regnet. Stackarna. Fast de flesta såg lika glada ut iallafall. Vi har varit och firat Frida, och nu myser jag i soffan framför Twilight. Hmm.. ska nog gå och kolla om det finns lite glass eller nåt i frysen.

Jag vet var jag kommer att hänga i sommar

Idag har det regnat här. Hela dagen. Vart tog sommaren vägen? Det är ju trots allt den 10 juni idag (exakt 4 år sen studenten btw!). Men jag och Cecce trotsade regnet och gjorde en liten utflykt till Eurostop där vi kollade lite i butiker och fikade. Jag kom därifrån med en ny klänning och Cecce med en tunika och en ny mobil (!). Sen körde vi hem till Cecce och jag fick testa på EA Sports active på hennes Wii. Jag tränade i 7 minuter och jag kan bara säga wow!!!  Grymt roligt spel och vilken bra träning! Me want. Jag kommer hänga hos dig i sommar Cecce, hehe.



Hvita och Cecce


Matlagning på hög nivå

Jogging, matlagning och så en power nap i nästan två timmar och sen lite glass på det. En skön dag, och en riktigt trevlig kväll hos Johan också. Johan, Isak, Lisa och jag försökte oss på att laga nån form av kycklingrulader, vilket gick sådär, men äsch. Det smakade bra iallafall! ;)


fore!


Lugn dag idag. Har städat lite, packat upp, gått på promenad med Isak på stranden och lagat mat till familjen. Efter middagen så följde jag och mamma med pappa till Vilshärads driving range och slog lite. Det var första gången på jag vet inte hur länge som jag höll i en golfklubba. Jag kommer inte ens ihåg om jag spelade något förra sommarn, annars var det nog minst två år sen. Men, det gick faktiskt riktigt bra. Var grymt imponerad över mig själv och att tekniken fortfarande satt kvar något så när iallafall! :)


  

En härlig kväll vid havet

 

à la maison




Kyligt värre


Jobbet gick bra, det var ganska trevligt faktiskt. Förutom att jag frös något så fruktansvärt under största delen idag. 8 timmar i mejerikylen, oh yes. Har en massa Kinder Pingui i kylskåpet nu om det är någon som vill smaka förresten.

För övrigt tycker jag att det är alldeles för kallt ute för att vara juni.

Nu är pappa, mamma och Bella på väg hit till Uppsala för att hämta hem mig för sommarn. Vi ska mysa ett par dagar här innan vi bilar tillbaka till Halmstad.  Nu börjar det kännas som sommarlov.


"Kinder Pingui är idealisk som ett friskt och läckert mellanmål. Det tillfredställer den moderne konsumentens behov av något gott att äta mellan måltiderna och innehåller samtidigt näring av hög kvalitet."


Igår sprang vi Blodomloppet tillsammans med flera andra tusen människor här i Uppsala. Det var kul och det gick faktiskt riktigt bra! Massor med energi i kroppen hela vägen. Skönt. Wihoo! Och picknicken efteråt är ju nästan det bästa av allt. 



Ulrika, Maria, Emma och Emma


Nu ska jag strax iväg och jobba. Både idag och i morgon så ska jag dela ut och demonstrera Kinder-choklad i ICA-butiker. Kinder Pingui och Milk-Slice, närmare bestämt. Ska bli väldigt spännande. Hmm. Har ni sett den där fula reklamen med blåa pingviner som dansar på tv? Ja, precis, dem är det.  (Kunde inte hitta den på svenska, men här är reklamen...!)


Jag skulle ha kysst honom

MTV Shows

Visst är det mysigt att krocka med en blöt fågel?


Nu är tentan inlämnad och jag har sommarlov! :D
(Men vart tog solen vägen?! Det ösregnar här nu! Bu.)

Förutom intensivt tentaskrivande så har två väldigt udda grejer hänt mig inom de senaste 24 timmarna. Båda utspelade sig på väg till Engelska parken. Första grejen, som egentligen inte är så udda kanske för andra än för mig, var att jag fick näsblod. Och riktigt mycket näsblod dessutom. Jag har vad jag minns aldrig haft näsblod i hela mitt liv förut, så gissa om jag blev paff när det började rinna blod ur näsan helt plötsligt. Fick cykla hem med en stor bit papper i näsan. Oerhört läckert. Och idag, när jag trampade i ilfart i ösregnet för att hinna i tid till kl 9, så får jag helt utan förvarning en fågel i ansiktet. Fågeln hann tydligtvis inte väja för mig när jag kom framfarande i 110 km/h, utan ja... pang! Jag tror det var en duva, men jag är inte riktigt säker då det gick så snabbt. Väldigt förvånad blev jag iallafall! Det är inte varje dag man får en blöt fågel i ansiktet direkt.



RSS 2.0