En t'attendant


Jag har fyllt 25. Terminen är snart slut. Jag har roligt. Fast just nu är det tentaplugg.
Och ja, jag är sämst på att uppdatera för tillfället. Vet inte om jag kommer att bli så mycket bättre på det heller, men jag ska försöka. En annan dag. Nu länkar jag till min älskade Elises fina blogg med lite bilder från min födelsedag istället och ger mig av i regnet mot Engelska parken.


För övrigt borde ni lyssna på Mélanie Laurents album. Mycket bra grejer.


Spring wind blew my list of things to do away

Tiden går så snabbt. Nästan för snabbt ibland kan jag tycka. Det låter kanske konstigt, men ibland vill jag att vårterminen bara ska fortsätta lite till, lite längre, även om jag är rätt trött på plugg och såklart längtar till sommarn.  Men ja, jag trivs ganska bra nu, det händer en massa saker och skolan är rolig. Jag har träffat många nya härliga människor den här terminen och jag tycker att studentlivet är rätt härligt mestadels. Om jag ska vara helt ärligt så vet jag vet inte om jag känner mig riktigt redo att lämna allt detta om ett år.  


Ja, ibland behövs det inte mycket för att man ska börja skratta.


Apa eller björn rånade bank
JUST NU: En man i maskeradkostym försökte råna Swedbank på Frölunda torg, Göteborg ”Kom springande med Securitasvakter efter sig.”

Hahaha. Allt jag kan tänka på är hur sjukt roligt detta måste sett ut! Bra Aftonbladet.I kväll blir det sängen tidigt för i morgon är det utbildning med STS i Stockholm inför sommarn. På kvällen sen blir det kanske fest med några i klassen och antagligen konsert med Jennie Abrahamsson på V-dala. Det blir nog en bra dag helt enkelt.

Valborg 2011

Valborg tjuvstartas med Kvalborg, den 29 april. I år blev det först en sväng till Ekonomikumparken med klassen och därefter damsittning med 70-talstema och släpp på Norrlands.


Lisa och Emma


Tove, Katja, Liselotte, Jennifer, Lina, Carro och Karin


Jag och Emma

Valborg: Forsränningen, Ekonomikumparken, champagnegalopp på ÖGs, grillning vid Majklockan, fest vid Triangeln, släpp på Norrlands igen. Och så taxi hem på det. Riktigt lyckat!


Cecce och jag hänger i Ekonomikumparken


Liselotte och Cecce på champagnegaloppen på ÖGs. (Ja, kortet är suddigt -det är taget genom en plastpåse!)


Cecilia råkade sätta sig och ramla över. Hoppsan. Lagom trött och lullig sådär på eftermiddagen. Haha.


Väldigt trött idag. Men det är värt det!
Bara att hoppas på att det går bra på tentan i morgon nu. Godnatt!


RSS 2.0