At home

Så var man hemma igen.  Det har varit en bra resa, på många sätt. Älskar dig, syster!

Mestadels har vi passat barnen, men en hel del annat har vi ju såklart också hunnit med! Vi har gått på bio, shoppat (alldeles för mycket), åkt båt, ätit en massa onyttig amerikansk mat, solat och badat, njutit av Annapolis, varit en sväng på akuten och sett Washington D.C. Med andra ord, en kanonresa!

Känner mig just nu hyfsat trött. Jet lag är sådär. Fler berättelser och bilder kommer därför senare!


I'm loving it


Annapolis


The Capitol, Washington D.C.


Abraham Lincoln Memorial, Washington D.C.

Annapolis nästa!


Aaaaahhhh!
Snart åker jag!

USA, here I come! :D


When did we grow old?


Jag har haft en helt underbar helg. För första gången på jag minns inte hur länge så har jag varit alldels ensam hos farmor och farfar. Och som de har pysslat om mig och skämt bort mig! Kaffe, kringlor och bullar, glass och jordgubbar, god mat, loppmarknad, promenad i Kronoskogen och så har vi bläddrat igenom alla fotoalbum vi kunde hitta. Hur mysigt som helst.

(Jag borde egentligen ge mig ut på en joggingtur eller cykla lite på motionscykeln här efter alla godsaker jag ätit i helgen, men äsch... det tar jag i morgon.)

Träffade Ida i onsdags och vi tog en långpromenad längs stranden. Sen satt vi  och skvallrade i soffan och åt hallonglass i timmar. Vi kom fram till hur annorlunda saker och ting är nu jämfört med när vi lärde känna varandra. När vi var 16-17 år så var det skolan, kompisar och pojkar som upptog det mesta av vårt skvallrande. Vi pratar fortfarande om allt det där såklart. Men nu handlar det dessutom om högskolestudier, heltidsjobb, samboliv, bröllop och barn. Jösses. Vad tiden går fort. När blev vi vuxna liksom? 

En annan ny sambo, närmare bestämt Josefine, träffade jag i torsdagskväll. Var hemma hos henne och Gustav på lite inflyttningsmiddag på Muraregatan där de bor i en av Halmstads schysstaste lägenheter. En hel våning med lutande golv, öppna spisar och runt vardagsrum! En jättetrevlig kväll!

Nu är det bara tre vardagar kvar här i Halmstad innan jag flyger över Atlanten! Jobb i morgon och på tisdag, på onsdag ska det packas och sen bär det av. Jihoo! Längtar efter dig lillasyster!

Tufft


Stundtals kan jag bli ganska irriterad på SJ, men efter att ha hittat en X2000-biljett från Köpenhamn till Halmstad för 180 kr och en annan från Halmstad till Uppsala för 138 kr så kan jag ju inte vara annat än nöjd.

Vart tog solen vägen förresten?

Bella Bellissima


Först Bellas konfirmation.


Och sen stranden med hela tjocka släkten!Och därimellan en hel del mat och fika såklart. En underbart härlig dag, eller som gästerna sa: "bästa konfirmationen någonsin".   Vi saknade dig Elise, see you soon! :D

Nejdå, jag är inte alls lite lätt rastlös


Hahaha. Bella är för söt. Så här kan det gå om man somnar på fjärrkontrollen.
Och titta, så här kan man också använda min fina nya scarf ;)


Sol i sinne, brun inne

Nu har det varit underbart härligt väder här i flera dagar, men jag hänger inte på stranden jag, för jag jobbar, la la la la....! :)  Får hoppas att vädret håller i sig nu i helgen och ännu längre så att jag kan få lite färg jag också. Men men, oavsett så kommer jag vara totalt jätteblek jämfört med Lisepise som solat sedan flera månader på andra sidan Atlanten. Just nu är hon dessutom på Long Island och lever lyxliv, och jag är inte ett dugg avundsjuk. Men bara två veckor kvar nu tills jag åker! Wohoo!


RSS 2.0