mellandagar
Fint! Stranden i Frösakull 28 december 2009.

Julen var lika trevlig som vanligt. Nu är det mellandagar och jag gör inte så mycket. Fixar och donar med lite allt möjligt, träffar vänner och äter alldeles för mycket godis. Mys.

Happy Christmas


Jag har jullov och det är jätteskönt. Det är till och med lite snö i Halmstad, vilket inte direkt hör till vanligheterna här vid jul. Mys! Idag har jag varit hos tandläkarn, gått runt en sväng på stan och fikat med Cecce och Hannah. Trevligt trevligt. Och så är jag dunderförkyld vilket är mindre trevligt, men jag hoppas på att det går över till julafton.

I hallen står tre stora väskor med mina grejer i som jag verkligen borde ta tag i imorgon. Mycket saker? Oh yes. Men så ska jag ju åka iväg till Frankrike också om två och en halv vecka så jag var ju tvungen att tömma hela mitt rum. Har inte riktigt förstått att jag ska åka än. Lite vanlig resfeber/ångest lär nog infinna sig strax efter nyår
tror jag. Men det ska bli spännande! Aaaahh.

Den här terminen har varit en riktigt bra termin. Stressigaste hittills, men också den roligaste. Besançon var kanon och praktiken var lärorik. Mycket plugg, men det gick ju bra till slut. Och så mina fina kursare! Kommer sakna er i Rennes Amalia och Michelle. Kom och hälsa på mig! 

December har varit en mysig månad. Ibland är det tråkigt att tiden går så fort bara...


En liten del av vår superfina julgran!


På julafton åker vi till Västergötland, och sen på juldagen kör vi vidare till Ljungby.
GOD JUL!

Varför inte liksom?

Hahaha. Så här vill jag också göra.Blir man glad eller blir man glad?
Vilken underbar idé!


Oj, vad jag gick på det där. Eller inte.

Idag när Amalia, Michelle och jag satt och åt lunch i Matikum på Engelska parken så ringde min telefon. Den visade dolt nummer så jag gick ut och svarade. Så här lät det på ett ungefär:

- Hej, det är Jennifer
- ....
- Hallå?
- Du har inte betalat din telefonräkning på 1340 kronor. Du måste betala den. Och du måste betala den inom tre timmar annars så kommer din telefon att stängas av och du måste köpa ett nytt SIM-kort!
- Ähh....


Högst trovärdigt samtal, speciellt då det lät som om det kom från ett gäng flamsiga tjejer. Dessutom hann de knappt yttra ordet SIM-kort innan de slängde på luren.
Busringning. Moget! Någon som vill kännas vid detta?

Och nu är det snö i Uppsala. Massor med snö! I morgon promenerar jag nog till Engelska parken. Cykla är ingen bra idé när det är sånt här väder... Snön ska ligga fin och vit på marken och inte vara i ansiktet och ögonen när man cyklar. Sådeså.

Några dagar till bara...


Okej, dags för sista rycket för terminen.
Tentaplugg och PM-skrivning.
Hej och hå. Snart så.

Men jag vill ha jullov nu!swim, swam, swum


Jag simmade i en timme idag. Och badade bubbelpool och bastu.
himla härligt.
Jag borde verkligen simma oftare.I morgon blir det fest och luccegaskssläpp! Ska bli grymt skoj!

Jag fryser!

Idag sa en elev till mig att han trodde att jag skulle bli en bra lärare. Då blev jag lite glad.
Praktiken går bra och det är faktiskt ganska kul. Det är mycket att stå i och jag är helt slut varje kväll, men det är nog värt det ändå. Bara två dagar kvar med lektioner för den här gången nu.

Och allt är bra med mig, förutom att det är 18,5 grader i vår lägenhet.  Det är INTE okej (speciellt inte när temperaturen ibland till och med är nere runt 17!). BRR!!! Måste ringa och felanmäla igen....

Jag lånade en bild från Johanna från glöggkvällen med HJ i fredags. Riktigt lyckad kväll med ett förtjusande luciatåg i alla möjliga julutstyrslar, haha! :) Kul!


Julängeln Jennifer, ljuset Lina och glitterförpackningen MagganLussekatter


..... hade Emma börjat baka igår när jag kom hem. Ett mycket bra initiativ tycker jag! :)
Praktiken rullar på och lektioner och planering går faktiskt över förväntan. Jag är nöjd.
Lagade spaghetti och köttfärssås med Amalia och Michelle i tisdags och igår var jag och fikade med Coralie som också ska åka till Rennes i vår. Vi fick reda på först förra veckan att vi är två som ska åka. Men, men... bättre sent än aldrig, och det känns faktiskt jättebra att vara två. Nu är det dessutom nästan bara en månad kvar till jag ska åka. Aaahh! Börjar bli lite spänd.

Och nu har jag tränat för sista gången i år på Friskis. Mitt kort går nämligen ut nu i helgen och jag kommer inte hinna träna mer innan dess så... tråkigt. Jaja. Får väl ta lite promenader, jogga eller åka och simma istället kanske.

I morgon är det dags för Glöggkväll med HJ och sen på söndag Julpyssel (alltså årsmöte med julbord, mums!)! Men nu ska jag planera en stund och sen blir det Stockholm. Trevlig helg!RSS 2.0