And we're back...!


Och så har det dragit igång igen! Håller för tillfället på och hjälper till lite med reccemottagningarna på Norrlands, börjar en ny franskkurs (vi är 5 i klassen!), visar runt kusin Mårten och fixar och donar med allt möjligt annat samtidigt. Lite stressigt så här i början, men ganska kul är det ju trots allt :)
Nu blir det Stockholm och Formex-mässan i några dar. Hejsålänge!HJ's fina cup cakes som vi bjuder på under reccemottagningarna. Mums!

Ursäkta, men jag är en språknörd.Ähh..... hmm? Vem har stavat här?

Eller kan man stava så här också? Det finns ju i och för sig ställen som kan kallas för "Inn"  men hmm ?  Drive-in heter det väl? Jag blev grymt konfunderad iallafall så jag var bara tvungen att ta ett kort. .

We are familyNågra av släktingarna vid helgens släktträff. (...och det här är långt ifrån alla!)

En kanonhelg. Man borde verkligen ta och umgås oftare!


Nu är det bara en vecka kvar i Halmstad för den här gången. Har varit hemma i nästan 2 ½ månad nu, jösses. Snart blir det Uppsala igen, och så en liten sväng till FORMEX på Stockholmsmässan nästa helg såklart.

à la prochaine!

Underbar


Sommarlov

Jag vet att min uppdatering inte är den bästa. Men det kommer. Någongång. Så här på sommarn så blir det inte så mycket tid vid datorn, det finns ju annat att pyssla med. Kom hem från Norge igår, där jag semestrat lite med familjen. Supermysigt, och så himla vackert. Jag gillar verkligen Norge. Annars jobbar jag mest, vilket är både trevligt och tröttsamt men inte särskilt spännande bloggmaterial direkt. Och så går jag och tänker på att usch vad sommarn går snabbt,  och att jag måste verkligen ta och utnyttja de sista dagarna här nu. Träffa vänner, ligga på stranden och ha det bra. Så, ja,  jag får väl ta och blogga lite mer till hösten helt enkelt. Fast lite bilder från USA och Norge och annat kanske jag lägger upp ändå, vi får se.

RSS 2.0