Karaoke

Att observera folk på karaoke är minst sagt underhållande. Det finns de som glatt sjunger i micken för full hals, de som knappt vågar hålla i micken och de som inte alls vågar sig fram i rampljuset. Vissa sjunger bra, andra inte. Vad som är spännande att se är också hur stor volym alkohol folk dricker innan de vågar sig fram till micken. Vissa dricker inget, men de flesta dricker alldeles för mycket. Pinsamt mycket. Jag och mina tjejkompisar satt och förundrades över bland annat några medelålders alkisar som somnade i sina stolar innan de ens hunnit fram till scenen och ett gäng tonåringar som tog sig ett stort antal shots innan de högljutt och vingligt framförde bland annat Carolas Främling och andra karaokeklassiker.
Sammanfattningsvis var det en väldigt trevlig kväll igår, även fast ingen av oss vågade sig upp och sjunga. Vi åt hamburgare, drack cola och skvallrade i fyra timmar istället.  Och för min del räckte det gott och väl att sjunga med från bordet. 


Maria och Milla. Och så Karin på väg hem från Mårtenssons. På väg ner till stan fick vi gå väldigt väldigt försiktigt för att inte halka. Isgata överallt. Och i pumps är det inte något vidare. Speciellt inte då man går nedför sjukhusbacken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0