Plåster?


Igår var jag med om en liten déjà-vu händelse, eller kanske snarare en déjà-passé händelse om man ska vara mer korrekt. Och självklart handlar det om något ganska klantigt, som alltid när det gäller mig känns det som. Haha.

Jag var inne i Telenors butik här i Uppsala och väntade på min tur. När killen som jobbade äntligen var ledig så påpekade han snällt att jag hade en massa blod i ansiktet, på händerna, och så lite på min jacka och på min väska också. Ojdå. Pinsamt? Ja, minst sagt. Märker till slut att blodet kommer från mitt högra lillfinger där mitt nagelband hade spruckit utan att jag märkt det. Och det bara fortsätter blöda. Jättemycket. Och jag har då alltså självklart råkat smeta ut blodet i ansiktet när jag tagit av mig mössan, tagit bort håret ur ögonen och så. Käckt. Jag försöker torka bort det så gott det går (men kletar nästan bara ut det ännu mer istället). Killen står lite tafatt och tittar ett tag men hämtar sen ett plåster, som de som tur var hade inne på lagret. Och sen bjöd han på godis som lite plåster på såren. Bra service får man ju säga ändå. Haha.


Jaja, det här påminde mig direkt om en sak som hände på Disney. Så här skrev jag den 9 april 2007 i  min resedagbok:


Och i går fick jag hålla min första guidade tur i parken! Höll turen på engelska, och mina gäster var ett gammalt engelskt par och en irländsk man. Var nervös i början, men det gick bra. Förutom det faktum att jag råkade riva upp en hudflaga vid sidan av en nagel på min högerhand, vilket resulterade i att det började blöda helt ostoppbart. Ajdå! "Oh, you're bleeding!" Som tur var hade det engelska paret ett First Aid-kit i sin väska. Haha!!! :) Väldigt trevlig tur, och dem var så himla gulliga! Fick beröm och fick posa framför kameran i slutet. Sen studsade jag tillbaka till City Hall, helnöjd med mig själv.
Nästa helg så är det jag som håller i guidningen ifall det är någon som vill ha en tur på franska. Ahhh!


Jag hoppas dock att det var sista gången mitt nagelband spricker sådär. Man vet ju inte om det finns någon i närheten med ett plåster liksom.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

HAHAHA! Typiskt dig! Tur att det gick bra, men det var faktiskt väldigt roligt :)

2010-12-03 @ 13:10:44
URL: http://igotboredsoistarteda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0